POGLEDAJTE BRITANSKU ZAVODNICU IMODŽEN TOMAS

Izvor: Kurir, 04.Sep.2011, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE BRITANSKU ZAVODNICU IMODŽEN TOMAS

LONDON - Poznata britanska TV voditeljka i bivša misica, koju su mediji u toj zemlji proglasili najseksipilnijom stanarkom kuće "Velikog brata", Imodžen Tomas, pokazala je javnosti da je zasluženo ponela titulu koju su joj dodelili.

Pokušavala je da stvori karijeru kao model, ali je svetska javnost Tomasovu upoznala tek kada se pojavila u poznatom rijaliti programu.

Ova zavodnica je "slaba" na fudbalere >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Premijer lige Engleske, pa je bila u vezi sa fudbalerom Totenhema Džermejnom Defom, a mediji su spekulisali i da je zavela oženjenog "crvenog đavola" Rajana Gigsa. Posle afere sa Gigsom, dobila je mnogo ponuda, među kojima je i fotografisanje za njen novi kalendar za 2012. godinu, u Marbelji.

2Dvadesetosmogodišnja novopečena zvezda je objavila fotografije na kojima pozira fotografu Karli Džo Harlou, pokazujući zanosne obline, prenose crnogorski mediji.

Pre nekoliko godina na izboru za Mis Velsa, proglašena je najlepšom, ali i najseksepilnijom Velšankom.

Jedna je od retkih koja ne krije da je svoje atribute podvrgnula estetskoj operaciji, odnosno da je povećala grudi.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Soraja u vezi s Hrvatom!

Izvor: S media, 04.Sep.2011

Kako pojedini mediji prenose, bivša učesnica Velikog brata, poznata po svom bujnom poprsju, Soraja Vučelić, u vezi je sa sinom vlasnika jedne od najmoćnijih firmi u Hrvatskoj...Bivša učesnica „Velikog brata“ Soraja Vučelić u vezi je sa Ivanom Pripuzom, sinom vlasnika firme CIOS, jedne od...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.