Neću bežati od seksa u rijalitiju, jer seks nije prevara

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neću bežati od seksa u rijalitiju, jer seks nije prevara"

Bivša učesnica "Velikog brata" Mirjana Praizović, ušla je u vilu "Parova" kako bi još jednom pokazala da se ne libi da pokaže svoje telo.

Ona je već četiri godine u vezi sa svojim partnerom, a kako sama kaže, u vili neće bežati od seksa jer "seks nije prevara".

Mirjana je poznata po tome da lako gubi kontrolu, tako je u prethodnoj sezoni istoimenog rijalitija kontroverzna ukućanka doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sukob sa Vesnom Rivas koju je, nakon teških reči i brutalnih uvreda, udarila i gađala limenkom od soka.

- Nemam ja sa Vesnom problem, ona je samo prirodno ograničena osoba. Žena koja za sve godine koliko ih ima nije uradila ništa u svom životu, pa je sada došla ovde da prosipa neke svoje vradžbine. Ona je dno dna i ja neću dozvoliti da mi prosipa svoje nebulozne priče. Ne plašim se njenih vradžbina, može da vrača kome hoće, a meni ne može. Ta metla joj služi kao modni detalj - kaže Mirjana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.