Izvor: TvojPortal.com, 19.Dec.2011, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana, Nemeš i Horvat lumpovali u Fabrici!

Izvor:story.rs Među mnogobrojnim VIP zvanicama, na otvaranju ekskluzivnog prestoničkog kluba Fabrika našli su se i učesnici poslednjeg Velikog brata. Marijana, Nemeš i Horvat u klub su stigli jedan sat iza ponoći, i dok je žurka uveliko trajala trojac se smestio u separe, tik do Anabele koja je već uveliko skakutala uz zvuke haus muzike.


Vidno raspoloženi Marijana i Nemeš razmenjivali su nežnosti, dok se Horvat pripijao uz Anabelu. Kako enterijer kluba neodoljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << podseća na najpopularnije vodeće klubove u Berlinu i Londonu, i domaći džetseteri su se ponašali u skladu s tim, a separeima je bukvalno tekao najskuplji šampanjac. Pored VB trojke, u Fabrici su viđeni i prvi čovek ružičaste televizije Željko Mitorvić, zatim Slavko Beleslin, Savo Milošević, Ana Kokić u društvu supruga Nikole Rađena i mnogi drugi.

fabrikanemesmarijanatabloid
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.