Emina Jahović ucenjuje Natašu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović ucenjuje Natašu

Nastup Nataše Bekvalac u finalu "Velikog brata“ doveden je u pitanje. Kako piše beogradska štampa. Emina Jahović juče je saopštila plavokosoj pevačici da bez nje ne može da otpeva pesmu "Gospodine“.

- Nataša je pre sedam dana razgovarala sa Eminom, koja se složila da Nata njihovu duetsku pesmu otpeva sama na finalu VB. Nataša je potom otpevala Eminin deo u studiju, angažovala Darka Kostića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za stajling, a osmislila je i scenski nastup. I taman kad je sve završila, javio se Eminin portparol da joj saopšti da bez Emine neće moći da izvede pesmu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Bekvalčeva nije želela da pristane na ucenu. Posebno ju je pogodilo to što je zahvaljujući njoj Emina vraćena na Pink, a sad joj ovako vraća. Stoga je nazvala čelnike "Imoušna“ i obavestila ih da, ukoliko Eminin PR tim i dalje nastavi da pravi problem, ona neće nastupiti u finalu - završava priču izvor.

Emini menadžer Ninoslava Prodanović nije imao komentar na ove spekulacije, već je samo poručio: Gledajte VB, pa ćete videti.

Ostaje da vidimo da li će "Imoušn“ i Nataša pokleknuti pred ucenama Emine Jahović!
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.