Detalji napada na brata i sestru: Kurtijevi specijalci devojčicu vukli po zemlji, dečaka udarali po glavi

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 22:57

Detalji napada na brata i sestru: Kurtijevi specijalci devojčicu vukli po zemlji, dečaka udarali po glavi

Specijalci policije tzv. Kosova pretukli su večeras brata i sestru, stare 17 i 15 godina u Žitkovcu na Kosovu i Metohiji.

Dečji hirurg dr Boban Mitrović rekao je da su deca u stanju velikog psihičkog šoka, ali su stabilno i nisu životno ugrožena.

"Po njihovim rečima, javili su se zbog povreda zadobijenih od strane kosovske policije. Oni su se danas vozili motociklom, odnosno kvadom, u okolini sela Rudine i po njihovim rečima brutalno su pretučeni. Dečak je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobio više udaraca u predelu glave i udarac nogom u predelu slabina, dok je sestra koja je bila suvozač, brutalno skinuta sa morora i vučena po zemlji pri čemu je zadobila kontuzione povrede desnog ramena", rekao je Mitrović.

Dodaje da su dijagnostika i pregledi u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekar o povredama brata i sestre koje su prebili tzv. kosovski specijalci: Deca su u stanju velikog psihičkog šoka

Izvor: 24sedam.rs, 17.Jun.2023

Specijalci tzv. kosovske policije zaustavili su ih i bez ikakvog upozorenja oborili na zemlju

Nastavak na 24sedam.rs...

KURTIJEVA POLICIJA PRETUKLA DECU: Brata i sestru napali batinaši u uniformama

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Jun.2023

Pripadnici specijalnih jedinica tzv. Kosova pretukli su večeras dvoje dece, brata i sestru, od 15 i 18 godina u Žitkovcu. – Brutalnost Kurtijevih parapolicajaca na severu se nastavlja. Ponovo su na meti srpska deca na Kosovu i Metohiji, maloletni K.R. i D.R, brat i sestra brutalno su večeras pretučeni...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Mitrović: Pretučeni maloletnici stabilno, ali pod teškim psihičkim stresom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jun.2023, 10:06

ZVEČAN – Dvoje maloletnika D.R. (17) i K.R. (15), za koje je prethodno Kancelarija za KiM saopštila da ih je kod Zvečana pretukla kosovska policija, u stabilnom su stanju, ali pod teškim psihičkim stresom, izjavio je dečiji hirurg Boban Mitrović iz KBC Kosovska Mitrovica. „Dečak je dobio...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.