Izvor: Pančevac-online.com, 17.Jun.2023, 23:10

KURTIJEVA POLICIJA PRETUKLA DECU: Brata i sestru napali batinaši u uniformama

Pripadnici specijalnih jedinica tzv. Kosova pretukli su večeras dvoje dece, brata i sestru, od 15 i 18 godina u Žitkovcu. – Brutalnost Kurtijevih parapolicajaca na severu se nastavlja. Ponovo su na meti srpska deca na Kosovu i Metohiji, maloletni K.R. i D.R, brat i sestra brutalno su večeras pretučeni u selu Žitkovac, opština Zvečan dok […] The post KURTIJEVA POLICIJA PRETUKLA DECU: Brata i sestru napali batinaši u uniformama appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnici separatističkih ''specijalnih jedinica'' pretukli dvoje dece, brata i sestru

Izvor: KMnovine.com, 17.Jun.2023

Pripadnici separatističkih''specijalnih jedinica'' pretukli dvoje dece, brata i sestru Specijalci pri šiptarskom separatističkom sistemu pretukli su večeras dvoje dece, brata i sestru, od 17 i 15 godina u Žitkovcu kod Zvečana. Deca su teško povređena i zbrinuta u KBC Kosovska Mitrovica.......

Nastavak na KMnovine.com...

ROSU opet provocirala na ulicama Kosovske Mitrovice (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 18.Jun.2023, 01:32

ROSU opet provocirala na ulicama Kosovske Mitrovice (VIDEO) Nakon što večeras pretukli dvoje srpske dece, brata i sestru, ROSU provocirala ulicama Kosovske Mitrovice...    .Foto: Arhiva    ....ROSU policiju čine pripadnice albanske nacionalne manjine sa Kosova i Metohije inače...

Nastavak na KMnovine.com...

Kancelarija za KiM: Dvoje djece pretučeno u Žitkovcu kod Zvečana

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2023

ZVEČAN - Maloljetni K.R. (15) i D.R. (17), brat i sestra, brutalno su sinoć pretučeni u selu Žitkovac, u opštini Zvečan, saopštila je Kancelarija za KiM.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.