Pripadnici separatističkih specijalnih jedinica pretukli dvoje dece, brata i sestru

Izvor: KMnovine.com, 17.Jun.2023, 23:54

Pripadnici separatističkih ''specijalnih jedinica'' pretukli dvoje dece, brata i sestru

Pripadnici separatističkih''specijalnih jedinica'' pretukli dvoje dece, brata i sestru Specijalci pri šiptarskom separatističkom sistemu pretukli su večeras dvoje dece, brata i sestru, od 17 i 15 godina u Žitkovcu kod Zvečana. Deca su teško povređena i zbrinuta u KBC Kosovska Mitrovica.


   
Foto: Tzv. "Kosovska policija" u Zvečanu/ KM novine

   

Maloletni K. R. i D. R, brat i sestra brutalno >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << su večeras pretučeni u selu Žitkovac, opština Zvečan dok su vozila kvad. Bez ikakvog razloga, separatistički kriminalci u uniformama nasrnuli su na devojčicu i dečaka srpske nacionalnosti i pretukli ih nanevši im telesne povrede, koje su zahtevale medicinski tretman u KBC Kosovska Mitrovica.


Dečji hirurg dr Boban Mitrović rekao je da su deca u stanju velikog psihičkog šoka, ali su stabilno i nisu životno ugrožena.

Oni su ih prisilno zaustavili dok su vozili kvad, maltretirali ih, gurali, a potom i fizički na njih nasrnuli.

Dečak je dobio više udaraca u predelu glave i udarac nogom u predelu slabina, dok je sestra koja je bila suvozač, brutalno skinuta sa morora i vučena po zemlji pri čemu je zadobila kontuzione povrede desnog ramena.

Brat i sestra su sa modricama i hematomima u pratnji majke primljeni odmah na odeljenje hirurgije gde im se ukazuje sva neophodna pomoć i vrši kompletna dijagnostika.




* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.