Njihova ljubav je dokaz da SUDBINA POSTOJI - Ražnatovići dobili drugog sina, a evo KO IH JE SPOJIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 16:20

Njihova ljubav je dokaz da SUDBINA POSTOJI - Ražnatovići dobili drugog sina, a evo KO IH JE SPOJIO!

Jedna osoba je kumovala njihovoj sreći.

Na drugi dan Uskrsa mladi bračni par Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su drugog sina!

Samo tri godine nakon rođenja prvog deteta Željka, Bogdana i Veljko su postali roditelji po drugi put, a njihovi najbliži ne kriju radost i sreću zbog prinove!

Bogdana Ražnatović porodila se danas carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a dečak je dobio ime Krstan.

Kako mediji prenose, Bogdana se oseća dobro, a porođaj je protekao u najboljem redu.

Prvi sin Bogdane i Veljka, dobio je ime po Veljkovom pokojnom ocu Željku, dok je drugi sin Krstan rođen na dedin rođendan. Svetlana Ceca Ražnatović je jednom prilikom izjavila da priželjkuje da se porođaj dogodi baš na 17. april.

Bogdanu i Veljka upoznala je ni manje ni više nego Anastasija Ražantović koja je jednom prilikom rekla kako je ona ''kumovala'' njihovoj sreći, a priču je potvrdio i Veljko:

- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. ''Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava'' - to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. Sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu (smeh). Tada su se poljubili i od tada se nisu razdvojili - izjavila je Anastasija Ražnatović za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CECA RAŽNATOVIĆ U PORODILIŠTE STIGLA U STAJLINGU OD 8.720 EVRA: Pevačica samo za tašnu dala 3.900 evra, a cena minđuša je "prava sitnica"

Izvor: Blic, 17.Apr.2023

Veljko i Bogdana Ražnatović dobili su još jednog sina kome su dali ime Krstan, a Ceca Ražnatović nije krila sreću što je dobila drugog unuka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.