URS odbio nepristojnu ponudu: Nećemo u vladu bez Dinkića!

Izvor: S media, 13.Jun.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS odbio nepristojnu ponudu: Nećemo u vladu bez Dinkića!

Ujedinjeni regioni Srbije očekuju da njihov lider Mlađan Dinkić dobije "značajno" mesto u novoj vladi ako URS bude deo vladajuće koalicije, izjavio je danas predstavnik tog političkog saveza Vlajko Senić.

Senić je rekao da je URS odbio "nepristojnu ponudu da udje u vladu bez >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mladjana Dinkića".

URS: Nema istrage protiv Dinkića

Dačić: Ako ne uspe sa DS, počinjemo pregovore sa SNS (FOTO, VIDEO)

S media istražuje: Šta čeka novog premijera (ANKETA)

Upitan koju bi Dinkić funkciju obavljao u novoj vladi, Senić je rekao da "svako treba da radi ono što zna" aludirajući na činjenicu da je Dinkić, koji je do sada bio ministar i finansija i ekonomije, po obrazovanju ekonomista.

"Ne znam zašto se toliko čeka sa pravljenjem vlade", rekao je Senić i dodao da to zavisi od DS-a i da URS još nije video nikakav program nove vlade.

Senić je rekao da nije tačno da URS ima kontakte sa Srpskom naprednom strankom.

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović rekao je da ta stranka smatra da bi Vuk Drašković bio najbolji izbor za ministra spoljnih poslova.

Jugović je ponovio da SPO samostalno odlučuje o ulasku u vladu iako ima koalicioni sporazum sa Liberalno-demokratskom partijom sa kojom je išao na izbore 6. maja.

Potpredsednik SPO-a je rekao da ta stranka podržava kandidaturu lidera DS-a Borisa Tadića za premijera Srbije.

(Beta)

Foto:ujedinjeniregionisrbije.rs

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nepristojna ponuda" - URS u vladu ali ne i Dinkić

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2012

Ujedinjenim regionima Srbije ponuđeno je da budu sastavni deo nove vladajuće koalicije ali da u vladi ne bude njihov lider Mlađan Dinkić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

URS neće u vladu ako nema mesta za Dinkića

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2012, 01:56

Ujedinjeni regioni Srbije očekuju da njihov lider Mlađan Dinkić dobije "značajno" mesto u novoj vladi ako URS bude deo vladajuće koalicije, izjavio je predstavnik tog političkog saveza Vlajko Senić...Senić je televiziji B92 rekao da je URS odbio "nepristojnu ponudu da uđe u vladu bez Mlađana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.