URS deo vlasti u Ćićevcu

Izvor: Blic, 19.Dec.2012, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS deo vlasti u Ćićevcu

Ujedinjeni regioni Srbije u Ćićevcu priključili su se aktuelnoj koaliciji u toj opštini koju su do sada činili DS, DHSS, SPS i DSS, tako da se više ne postavlja pitanje da li će aktuelna vlast opstati, rekao je večeras predsednik opštine Zlatan Krkić (DS), koji je nedavno govorio o pritiscima SNS-a da se vlast prekomponuje.

Prema njegovim rečima, Demokratska stranka i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << URS su nedavno potpisale koalicioni sporazum tako da skupštinsku većinu u Ćićevcu sada čine DS (12), DHSS (4), URS (4), DSS (1) i SPS (1), dok je u opoziciji jedino Srpska napredna stranka sa tri odbornika.

Krkić je nedavno rekao da je Srpska napredna stranka vršila pritiske da se vlast u toj opštini promeni.

On je objasnio da je potpredsednik SNS Bratislav Gašić razgovarao o promeni vlasti u Ćićevcu sa svim partijama, osim sa Demokratskom strankom. Krkić je tada najavio da će zbog svih dešavanja u opštini Ćićevac zatražiti podršku glavnog odbora DS, za organizovanje mitinga, na kome bi građane obavestio o pokušajima SNS da sruši aktuelnu koaliciju.

Skupština opštine Ćićevac danas je usvojila budžet za 2013. godinu, glasovima 21 od 22 odbornika.

- Odbornici su danas usvojili budžet za iduću godinu u iznosu od 355 miliona dinara koji je u odnosu na ovogodišnji veći za 50 miliona dinara, a takođe smo povećali i sredstva za subvencionisanje zapošljavanja – istakao je Krkić, dodajući da su planirane i investicije u iznosu od 65 miliona dinara, odnosno 20 odsto od ukupnog budžeta.

Povezane vesti: SNS nije deo lokalne vlasti u Pirotu SPS prešao u vlast u Novoj Varoši Boško Ničić i URS ostali bez većine u Zaječaru Odbornica iz SNS-a prešla u LSV, pa se ponovo vratila u SNS Član SNS iz Kikinde nudio odbornici SDPS mesto direktora za promenu vlasti

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.