URS danas o rekonstrukciji Vlade Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2013, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS danas o rekonstrukciji Vlade Srbije

Sednica Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije na kojoj će biti raspravljano o rekonstrukciji Vlade Srbije, biće održana u nedelju, 28. jula, u 12 časova, saopšteno je iz URS-a.

Sednica, zatvorena za javnost, biće održana u prostorijama stranke u Beogradu.

Koalicioni partneri URS, Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, dali su rok toj stranci da se izjasni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da li pristaje na njihove uslove u rekonstrukciji Vlade. Premijer i lider SPS Ivica Dačić rekao je da će koalicioni ugovor biti promenjen ako URS ne pristane na temeljnu rekonstrukciju, kao i da Vlada bez ove stranke ima većinu.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da očekuje konačan odgovor Ujedinjenih regiona Srbije i da bi nakon toga narednih dana trebalo da se vode konkretni razgovori o tome ko bi koji posao mogao da preuzme. Vučić je kazao da bi sednica parlamenta o rekonstrukciji vlade mogla da bude održana 20. avgusta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.