URS: Nastavak dobrih rezultata i u Zemunu

Izvor: RTS, 30.Maj.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Nastavak dobrih rezultata i u Zemunu

Uvereni smo da će URS na listi "Zemun naš grad", nakon drugog mesta u Kovinu i trećeg mesta u Kosjeriću, nastaviti trend dobrih izbornih rezultata, kaže potpredsednik URS-a Marko Selaković.

Ujedinjeni regioni Srbije uvereni su da će, posle drugog mesta na lokalnim izborima u Kovinu i trećeg u Kosjeriću, i na predstojećim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izobirma u Zemunu nastaviti trend dobrih izbornih rezultata.

Portparol URS-a Marko Selaković je u pisanoj izjavi medijima poručio da je URS uveren da razvoj Zemuna nije pitanje dnevne politike, da nije pitanje lidera stranka, čak ni političkih stranaka kao takvih, jer Zemun mogu da razvijaju i vode samo oni koji zaista taj deo Beograda doživljavaju i osećaju svojim srcem.

URS je, prema njegovim rečima, ponosan što su na njegovoj listi i nestrančke ličnosti, ali i oni koji su politički angažovani.

"Zemun je naš grad. Zemun ima svoju dušu, ima svoju atmosferu, ima duh koji prihvata i one koji su rođeni Zemunci i one koji su u Zemun došli iz svih regiona naše zemlje. Uvereni smo da će URS na listi 'Zemun naš grad', nakon drugog mesta u Kovinu i trećeg mesta u Kosjeriću, nastaviti trend dobrih izbornih rezultata", rekao je Selaković.

URS će na predstojećim izborima u Zemunu, koji će biti održani u nedelju, 2. juna, nastupiti zajedno sa Srpskim pokretom obnove i Građanskim pokretom Zemun.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.