URS: Demokrate dovele državu pred bankrot

Izvor: RTS, 21.Maj.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Demokrate dovele državu pred bankrot

Ujedinjeni regioni Srbije odbacili su optužbe Demokratske stranke da se novim poreskim zakonima pljačkaju građani Srbije. Državu je na ivici bankrota ostavila Demokratska stranka, piše u saopštenju URS-a.

Ujedinjeni regioni Srbije odbacili kritike Demokratske stranke na račun svog lidera i ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića i optužili demokrate da su državu ostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na ivici bankrota.

"Demokratska stranka, koja je ovoj Vladi ostavila državu pred bankrotom, nekoliko opustošenih banaka, ogroman javni dug, i haotično stanje u skoro svim sferama društva, sada pokušava da drži lekcije kako se vode javne finansije", navodi se u saopštenju URS.

Demokratska stranka je danas saopštio da izmene poreskih zakona, koje je usvojila Vlada Srbije, predstavljaju direktnu pljačku građana i za to optužila ministra finansija i lidera URS-a Mlađana Dinkića.

"Zahvaljujući zakonima koje je predložio URS, zajedno sa preko pola miliona građana koji su potpisali peticiju, gradovima i opštinama ostaje 80 odsto poreza na plate", navodi se u saopštenju URS-a.

URS dodaje i da zahvaljujući izmenama poreskih zakona imamo stabilne plate i penzije, dugovi se varaćaju i dovode investitori.

"Stvara se štedljiva i efikasna država i nikada dok Mlađan Dinkić upravlja finansijama, Srbija neće biti na ivici bankrota, gde ju je za šest godina rasipništva dovela Demokratska stranka", naveo je URS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zahvaljujući Dinkiću imamo stabilne plate i penzije"

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2013

Panika u redovima Demokratske stranke dostiže vrhunac. Demokratska stranka, koja je ovoj Vladi ostavila državu pred bankrotom, nekoliko opustošenih banaka, ogroman javni dug i haotično stanje u skoro svim sferama društva, sada pokušava da drži lekcije kako se vode javne finansije, navodi se u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.