Socijalisti više nisu deo vlasti u Žitorađi

Izvor: juGmedia, 29.Mar.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalisti više nisu deo vlasti u Žitorađi

ŽITORAĐA – Na sednici skupštine opštine  Žitorađa koja je održana danas , obelodanjena je nova vladajuća koalicija iz koje su „ispali“ socijalisti. Sada su na vlasti u ovoj opštini  DS, URS, Jedinstvena Srbija i SRS.Na sednici je rečeno da je ova odluka bila nužna jer su socijalisti preterali sa svojim ucenama koje su dovele do problema u funkcionisanju vlasti. Na sednici je izabran i novi predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << skupštine, ovu funkciju će obavljati u buduće Marko Milenković (SRS).

Inače nakon majskih izbora  vlast su  u Žitorađi formirali  DS, SPS, URS, NS i JS.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đedovac: Opstala vladajuća koalicija u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2013

Novoizabrani predsednik opštine Bačka Palanka Aleksandar Đedovac rekao je danas da je vladajuća koalicija u toj opštini, koju čine odbornici SNS, SPS, Dveri, DS S i SVM, opstala i da neće biti promena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.