SPASKOVSKI SE U BORU PONAŠA KAO GOSPOD BOG

Izvor: MC Bor, 07.Sep.2010, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPASKOVSKI SE U BORU PONAŠA KAO GOSPOD BOG

Blagoje Spaskovski Saša Mirković Autor: B.F.
Blagoje Spaskovski, generalni direktor RTB-a Bor i nosilac liste Ujedinjenih ragiona Srbije (URS) na nedavnim loklanim izborima u Boru ponaša se kao Gospod >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Bog i kao da mu niko ništa ne može. U opštinu je „postavio“ za predsednika svog radnika iz Basena koji je mlad i neiskusan, tako da on vodi glavnu i jedinu reč. Pokret „Živim za Krajinu“ je po ranijem sporazumu trebalo da dobije tri od deset odborničkih mesta, ali ta mesta još nisu verifiokovna. Da nije bilo Pokreta sa 2.500 članova, pitanje je da li bi se osvojilo najviše mandata i ko bi pravio novu vlast. On to nama ne može da ospori- izjavio je novinarima Saša Mirković, potpredsednik Pokreta „Živim za Krajinu“ najavljujući da je ova politička opcija juče u Knjaževcu formirala Odborničku grupu sa 17 mandata. Da bi zbacili sadašnji koaliciju na vlasti oličenu u DS-SPS potrebna su im još četiri odbornika. Veruje se da će ih pronaći u SNS ili LDP-u, mada postoji i mogućnosti stišavanja strasti.
Mirković je najvio da se Pokret širi do Jagodine i Požarevca , a potom će osnovati „ispostavu“ i u Beogradu. Za 6. oktobar zakazan je Kongres koji će najverovatnije ozvaničiti „prelazak“ Pokreta u stranku „Živim za Srbiju“.
- U Boru se bune zašto su budžetske pare odlazile za koncerte pevača i još neke manifestacije, a zaboravlju da im je Toplana u dugu većem od 700 i Vodovod 300 miliona dinara. Dubioza je 1,3 miliona dinara, što su gotovo dva godišnja budžeta.Kako se tamo i gde trošilio- glavno je pitanje. Koncert Harisa Džinovića platila je, izgleda, neka firma iz Bosne preko koje je RTB Bor kupio rudaresku mehanizaciju. Nedopustvo je da se za takvu transakciju angažuje posrednik. Ja sa tim poslom nemam nikave veze, mada sam i danas među prvim menadžerima u Evropi. Zato nećemo odustati da i u broskoj opštini jačamo Pokret i jednog dana preuzmemo vlast i pokažemo kako se na najbolji način troše narodni novac- ubeđen je Mirković.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.