Rekao sam Tadiću smeni Cvetkovića

Izvor: B92, 23.Nov.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rekao sam Tadiću smeni Cvetkovića"

Beograd -- Lider URS-a Mlađan Dinkić izjavio za najnoviji broj NIN-a da je najveći problem poslednje vlade taj što nije imala premijera.

Premijeru zameram samo jednu stvar - to što nije bio premijer, kazao je Dinkić NIN-u, a prenosi "Blic".

"Predložio sam Tadiću da ga smeni i kandiduje energičnu, hrabru i organizovaniju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osobu iz DS. To se nije dogodilo i mislim da je sada ta vlada prošlost", kaže Dinkić, koji je ispričao i da "Vuka Jeremića niko ozbiljan neće da primi".

"Jeremića u Evropi niko ozbiljan ne želi da primi, niti da ga sasluša. Izgubio je kredibilitet kod najuticajnijih zemalja sveta. Ima prijatelje među nesvrstanima, ali bojim se, oni ne mogu rešiti pitanje Kosova pozitivno za Srbe", ispričao je Dinkić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Rekao sam Tadiću da smeni premijera"

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2011

Lider URS-a Mlađan Dinkić izjavio za novi broj NIN-a, da je najveći problem poslednje vlade taj što nije imala premijera. Premijeru zameram samo jednu stvar - to što nije bio premijer, kazao je Dinkić NIN-u..."Predložio sam Tadiću da ga smeni i kandiduje energičnu, hrabru i organizovaniju osobu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.