Reformista podneo krivičnu prijavu protiv lidera URS

Izvor: Kurir, 26.Maj.2012, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reformista podneo krivičnu prijavu protiv lidera URS

Mitić podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog pretećih poruka na mobilnom

LESKOVAC - Lider Reformističke stranke i budući odbornik u Skupštini Leskovca Dejan Mirić podneo je danas krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog uznemiravanja i ugrožavanja lične i sigurnosti svoje porodice, rečeno je u policiji.

U leskovačkoj policiji su rekli da je Mitić podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog pretećih poruka koje su mu stigle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na mobilni telefon.

Mitić je kazao da je pored te, podneo prijavu i protiv lidera Ujedinjenih regiona Srbije (URS) u Leskovcu Slaviše Zlatanovića za ista krivična dela."Podneo sam krivičnu prijavu i protiv Zlatanovića zato što ga smatram odgovornim za sinoćnje demonstracije ispred mog stana zbog kojih je ugorožena moja i sigurnost moje porodice", kazao je Mitić.

Lideri i simpatizeri URS i Srpske napredne stranke, Demokratske stranke Srbije, Nove Srbije i Jedinstvene Srbije sinoć su protestovali ispred Mitićevog stana i kuće liderke i buduće odbornice Narodne partije u Leskovcu Slađane Mladenović zato što su te dve stranke sa tri odbornika istupile iz predizborne koalicije sa URS.

Demonstranti su uzvikivali pogrdne reči na njihov račun, pa je zbog toga i Slađana Mladenović danas na konferenciji za novinare najavila krivicncu prijavu protiv organizatora skupa."Moj svekar, koji je nedavno imao operaciju srca, se veoma uznemirio pa smo morali da zovemo hitnu pomoć", rekla je Mladenović protiv koje je Slaviša Mladenović danas najavio krivičnu prijavu zbog nepoštovanja predizbornog koalicionog sporazuma. Reformisti i Narodna partija su na izborima nastupali sa URS.

Mladenovićeva i Mitić su kazali Beti da su koaliciju napustili jer je Zlatnović bez njihovog znanja poptisao postizbornu koaliciju sa SNS. Lideri koji su sinoć bili na čelu oko 600 demonstranata rekli su novinarima da i bez tri odbornika imaju skupštinsku većinu, ali da će nastaviti proteste zbog "prekrajanja izborne volje naroda".beta

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.