Preleteo sa liste DS u URS

Izvor: B92, 24.Jul.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Preleteo" sa liste DS u URS

Beograd -- Poslanik Nenad Kitanović iz Doljevca, izabran na listi "Izbor za bolji život" Demokratske stranke, pristupio je Ujedinjenim regionima Srbije.

Pored članstva u Ujedinjenim regionima Srbije, Kitanović je pristupio i poslaničkoj grupi URS koja sada ima 15 poslanika u Narodnoj skupštini.

URS je na izborima osvojio 16 mandata u Skupštini, ali su dva poslanika Maje Gojković prišla listi "Izbor za bolji život".

Nenad Kitanović se, kako se tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u URS-u, pridružio Ujedinjenim regionima Srbije uveren da samo jaki regioni mogu dovesti do jake Srbije.

"URS je na delu pokazao da svi ljudi i svi regioni treba da imaju jednaku šansu, a Doljevac i Južna Srbija konačno moraju dobiti istinsku podršku države za razvoj", rekao je Kitanović prilikom potpisivanja pristupnice UR-u.

Ujedinjeni regioni Srbije, kako je navedeno, otvoreni su za sve koji podržavaju ideje decentralizacije, ravnomernog razvoja i stvaranja jednakih šansi za sve gradove, opštine i regione Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URS preuzeo jednog poslanika sa liste Demokratske stranke

Izvor: Blic, 24.Jul.2012

Poslanik Nenad Kitanović iz Doljevca, izabran na listi "Za evropsku Srbiju" Demokratske stranke pristupio je danas Ujedinjenim regionima Srbije, saopšteno je iz URS-a...Pored članstva u Ujedinjenim regionima Srbije, Kitanović je pristupio i poslaničkoj grupi URS koja sada ima 15 poslanika u Narodnoj...

Nastavak na Blic...

Poslanik DS prešao kod Dinkića

Izvor: Kurir, 24.Jul.2012

Poslanik DS Nenad Kitanović odmah posle konstitutivne sednice Skupštine napustio stranku i otišao u URS..BEOGRAD - Opozicija je smor...Nenad Kitanović, poslanik DS iz Doljevca, dan nakon što je konstituisana Skupština napustio je stranku i prešao u redove vladajuće koalicije - u URS...Kako je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.