Predstavnici JS potpisali peticiju URS

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici JS potpisali peticiju URS

Peticiju Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za decentralizaciju države potpisali su danas u Novom Sadu predstavnici Jedinstvene Srbije (JS) sa teritorije Vojvodine.

Potpredsednik JS i predsednik pokrajinskog odbora te stranke Srđan Kružević je tom prilikom istakao da će izmene pojedinih zakona, koje će u Narodnoj skupštini tražiti URS, obezbediti građanima bolji život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Kalanović: Konvencija URS 29. maja

Koalicione niti pucaju od jeseni

URS: Peticiju za decentralizaciji podržalo 320.000 građana

"Građanima ne trebaju predsednici opština i gradonačelnici koji za pitanja koja se tiču problema njihovih lokalnih samouprava moraju da pitaju partijske centrale u Beogradu“, rekao je Kružević.

Predsednica Narodne partije i članica Predsedništva URS Maja Gojković naglasila je da je peticiju do sada potpisalo 360.000 građana Srbije, od kojih 60.000 u Vojvodini, kao i da je tu inicijativu podržalo više od 20 gradonačelnika ili predsednika opština.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.