Odborniku URS u Kuršumliji uništen automobil

Izvor: Kurir, 14.Jan.2013, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odborniku URS u Kuršumliji uništen automobil

Događaj je politički motivisan da bi se zastrašili svi koji drugačije razmišljaju ili pripadaju opozicionim partijama, kazao predsednik povereništva URS i odbornik te stranke Dejan Milošević čiji je "fijat stilo" noćas uništen

KURŠUMLIJA - Nepoznati počinioci noćas su u Kuršumliji uništili automobil "fijat stilo" predsednika povereništva Ujedinjenih regiona Srbije i odbornika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << te stranke Dejana Miloševića.

Milošević je rekao da je incident politički motivisan i da mu je automobil uništen na parkingu isred zgrade u kojoj živi i da sumnja da je u demoliranju njegovih kola učestvovalo više osoba.

Na Miloševicevom "fijatu" razbijeni su šoferšajbna i farovi i oštećena je limarija.

"Automobil je polupan palicama, što pokazuju tragovi udaraca. Ovaj napad je veoma dobro organizovan. Više ljudi je učestvovalo, za veoma kratko vreme su polupali auto i pobegli sa lica mesta. Događaj je politički motivisan da bi se zastrašili svi koji drugačije razmišljaju ili pripadaju opozicionim partijama. U Kuršumliji vlada anarhija i ovaj grad sve više liči na divlji zapad", kazao je Milošević.

Slučaj je prijavljen policiji, a istraga je u toku.

Pre 15 dana šefu odborničkog kluba Srpske napredne stranke Miliji Milenkoviću na parkingu ispred zgrade u kojoj živi razbijen je automobil "folksvagen polo". Milenković je rekao da je na automobilu palicama razbijena šoferšajbna i da je taj čin politički motivisan i dodao da policija nije pronašla počinioce.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.