Nudim stabilnost i red

Izvor: Danas, 09.Apr.2012, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nudim stabilnost i red

Zoran Stanković, kandidat URS za predsednika Srbije, u razgovoru za Danas iznosi da je njegov predizborni program i poruka građanima Srbije sadržana u jednoj rečenici - očuvanje države, poštovanje Ustava, sprovođenje zakona, znači uvođenje reda i sigurnosti za sve građane Srbije kako bi mogli dostojanstveno da žive od svog poštenog rada. Platforma decentralizacije, koju su ponudili Ujedinjeni regioni Srbije, nije ništa drugo nego davanje šansi ljudima da ostanu u svom rodnom mestu, da se tamo zaposle i zasnuju svoje porodice.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Za dostojanstveni život

Izvor: B92, 10.Apr.2012, 08:50

Beograd -- Predsednički kandidat URS Zoran Stanković izjavio je da je njegov program sadržan u jednoj rečenici - očuvanje države, poštovanje Ustava, sprovođenje zakona..."Znači, uvođenje reda i sigurnosti za sve građane Srbije kako bi mogli dostojanstveno da žive od svog poštenog rada,"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.