Krkobabić nezadovoljan što je URS izašao sa resorima

Izvor: Blic, 09.Jul.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić nezadovoljan što je URS izašao sa resorima

Potpredsednik PUPS Milan Krkobić izrazio je danas nezadovoljstvo što je URS u javnost izašao sa resorima i ministarstvima koje bi vodio u budućoj vladi, mimo prethodnog dogovora sa drugim koalicionim partnerima.

Krkobabić je novinarima, posle sednice Predsedništva, naglasio "da je jedan od koalicionih partnera otišao korak napred i saopštio, mimo dogovora, ministarstva koja će voditi u budućoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vladi".

On je podsetio da je mandatar za sastav buduće vlade Ivica Dačić, govoreći o tekstu nacrta koalicionog sporazuma, rekao da on, u ovoj fazi, ne sadrži izgled buduće vlade ni utvrđene nadležnosti, jer je baziran samo na ciljevima.

Krkobabić je zapitao da li bi možda tom budućem ministru odgovaralo "da vodi ministarstvo finansija, ekonomije i muzičke scene".

Prema njegovim rečima, mediji su tvrdili da je on lično bio zainteresovan za sve resore osim da vodi Generalštab.

- To mesto je upražnjeno i eto to vam je dovoljan odgovor da su u pitanju spekulacije - rekao je Krkobabić i zaključio da je realnost sasvim drugačija.

Lider URS Mlađan Dinkić u subotu je na sednici Uprave URS izjavio da bi Ujedinjeni regioni Srbije u novoj vladi trebalo da imaju tri člana, koji će voditi evropske integracije, finansije i privredu i regionalni razvoj i lokalnu samoupravu.

Povezane vesti: PUPS: Nećemo potpisati sporazum, hoćemo ravnopravan tretman Krkobabić: Na sednici Predsedništva PUPS o političkom programu koalicije Koalicioni sporazum SNS, SPS i URS 10. jula SNS muku muči s kadrovima Dinkić: Sporazum SPS, URS i SNS najdetaljniji koalicioni sporazum u poslednjih 12 godina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krkobabić ljut na Dinkića

Izvor: Blic, 09.Jul.2012

Potpredsednik PUPS Milan Krkobić izrazio je danas nezadovoljstvo što je URS u javnost izašao sa resorima i ministarstvima koje bi vodio u budućoj vladi, mimo prethodnog dogovora sa drugim koalicionim partnerima...Krkobabić je novinarima, posle sednice Predsedništva, naglasio "da je jedan od koalicionih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.