Kažnjeni zbog izjave za B92?

Izvor: B92, 24.Avg.2012, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažnjeni zbog izjave za B92?

Kuršumlija -- Jedan radnik tvrdi da je zbog izjave koju je dao za B92 i Betu o tome da su u čišćenju Kuršumlije bili angažovani članovi URS, kažnjen sa još 15 dana čišćenja.

Radnik obezbeđenja u sportskoj hali u Kuršumliji Saša Jovanović tvrdi da su kažnjene i njegove kolege, jer je i njima od danas ukinuta hrana, koju su dobijali svaki dan, tvrdi on.

Radnik Sportskog centra Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vacev kaže da je nakon ukazivanja javnosti za postojanje problema, ukinuta hrana, ali samo za članove URS.

Podsetimo, nedavno su svi direktori javnih institucija organizovali čišćenje grada, i angažovali pojedine radnike za to. Angažovani tvrde da su pitanju samo članovi DS i URS i da su ih direktori naterali na to.

Predsedink opštine Kuršumlija Radoljub Vidić iz SNS-a kaže da bi čišćenje trebalo da se pozdravi a ne da se diže prašina oko toga. "Ja ne znam čiji su to ljudi, članovi kojih stranaka, mada u svim tim javnim preduzećima većinom i jesu članovi Demokratske stranke i URS-a, drugi nisu bili u situaciji da rade u proteklom periodu... Kad se primala plata sve je bilo u redu, a sada kad treba da uradimo nešto za grad to je teror. Zaista ne razumem takav odnos prema gradu i narodu ovde."

Član DS i bivša predsednica opštine Kuršumlija Vesna Jakovljević osudila je ponašanje SNS u Kuršumliji i najavila tužbu međunarodnim institucijama za zaštitu osnovnih ljudskih prava.

Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je za B92 da su njegovi saradnici bili danas u Kuršumiji, razgovarali sa delom nadležnih u opštinskoj upravi, kao i u lokalnoj inspekciji rada, a kontrola će nastaviti i naredne nedelje. Janković očekuje da bi do kraja iduće sednice mogao da se oglasi i da ocenu o ovom slučaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.