Jovanović „Niš ostao bez 70 miliona dinara“

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović „Niš ostao bez 70 miliona dinara“

NIŠ – Lider niškog URS Branislav Jovanović izjavio je danas da je Niš ostao bez 70 miliona dinara zbog toga što on više nije član Nadzornog odbora „Puteva Srbije“.

Jovanović je podsetio da je kao član Nadzornog odbora „Puteva Srbije“ uspeo da obezbedi stotinak miliona dinara za završetak saobraćajnica u Nišu.

„Nažalost, zbog izuzetno negativne kampanje koju protiv mene i ostalih članova >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << URS-a vode pojedini mediji iz grada razrešen sam te dužnosti pre mesec dana. Za člana Nadzornog odbora imenovan je čovek iz Beograda tako da je 70 miliona dinara usmereno ka glavnom gradu“, rekao je Jovanović.

On je rekao da bi novinarska udruženja trebalo da  reaguju zbog svih neistinitih pisanja o njemu, direktorima i predstavnicima lokalne samouprave iz redova Ujedinjenih regiona Srbije.

„Poslednjih godina izloženi smo pravoj torturi pojedinih internet portala, a sve pod izgovorom borbe protiv korupcije i kriminala. Novinarska udruženja bi trebalo da podignu glas. Potrebna je ista odgovornost i političara i onih koji pišu svakojake neistine“, naglasio je Jovanović.

On je istakao da se niko do sada nije zapitao kako  porodice onih koji su izloženi maltene svakodnevnim napadima podnose sve te neistine.

 Jovanović je rekao da se iza napada kriju pokušaji da se naplati „reket“.

„Radi se o pokušaju da se putem pritisaka dođe do „reketa“, odnosno reklame. Neću plaćati reklamu nekom portalu da bi se pozitivno pisalo o meni. Neću da budem figura ni u čijim rukama“, dodao je Jovanović.

Kako je istakao Jovanović svi dosadašnji napadi na njega pali su u vodu, tako da se nada da će istina o njegovom radu uskoro „izaći na videlo“ i to pred pravosudnim organima.

„Srećan sam što dolazi vreme da dosijei budu otvoreni, da vidimo ko u gradu ima duple plate i duple penzije, da vidimo ko je štedeo. Trenutno sam jedini političar u Nišu bez i jedne funkcije, sa platom od 70.000 dinara“, rekao je Jovanović.

On je podvukao da nije tražio saglasnost Agencije za borbu protiv korupcije dok je bio narodni poslanik i izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Niša, zato što je smatrao da to u Direkciji nije funkcija, već radno mesto.

                                                                             (Kraj)mia/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.