Jelena Jevtić: Otišla sam iz DS jer se borim za demokratiju!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2013, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Jevtić: Otišla sam iz DS jer se borim za demokratiju!

Ona kaže da je napustila demokrate i prešla u URS jer se zalaže za demokratski način ispoljavanja političkih stavova

BEOGRAD - Nova prilika.

Jelena Jevtić, koja je napustila DS i pridružila se URS Mlađana Dinkića, odlučila se na taj politički potez jer se, kako kaže, zalaže za demokratski način mišljenja. Jevtićeva se, kako je Kurir juče prvi objavio, odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da promeni partijski dres zbog nezadovoljstva politikom koju vodi novi lider DS Dragan Đilas. Prema njenim rečima, u DS „nije mogla dovoljno da promoviše ono u šta veruje“.

- Odlučila sam se na promenu jer mi je u URS pružena prilika da promovišem Novi Sad. Svi koji se zalažu za demokratski način mišljenja su dobrodošli. Nije tačno da sam napustila DS zbog novog rukovodstva, jer nisam ni bila u prilici da utičem na politiku koju profiliše Đilas - navodi Jevtićeva.

Članica Predsedništva URS Verica Kalanović juče je zvanično imenovala Jevtićevu za novu poverenicu URS za Novi Sad.

(B. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.