Gojković: Ne verujem istraživačima

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Ne verujem istraživačima

Beograd -- Članica predsedništva URS Maja Gojković kaže da predizborna istraživanja raspoloženja birača nisu pouzdana i da će ta koalicija ući u parlament.

"Pred lokalne izbore u Boru davali su URS-u 3 odsto, a osvojili smo 25. U ozbiljnim društvima za takvu grešku biste izgubili licencu. Zbog toga ne verujem istraživanjima", rekla je Gojkovićeva za "Blic".

Ona je dodala da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ujedinjeni regioni već koalicija lokalnih stranaka i da neće ući u predizbornu koaliciju ni sa jednom strankom, ali da neće ni "licitirati" imenima postizbornih partnera.

"Izborne matematike čine čuda, pa smo tako imali priliku da, posle oštrih preizbornih replika, prisustvujemo istorijskom pomirenju DS i SPS", rekla je članica predsedništva URS i predsednica Narodne partije.

Ona je dodala da veruje da su sukobi DS i SNS "fingirani, jer u praksi oni vrlo lepo funkcionišu u mnogim opštinama i vode ih u propast".

"Ja nisam čula predsednika DS Boris Tadića da se ogradio i jasno rekao da Nikolić neće biti njihov kandidat za premijera. Isto tako nisam čula ni Nikolića da je rekao da da neće prihvatiti Tadićevu ponudu", rekla je Maja Gojković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.