Estrada u kampanji

Izvor: Blic, 23.Mar.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Estrada u kampanji

Izborne liste stranaka i ovoga puta pojačale su javne ličnosti, a simpatizeri stranaka se već spremaju za završne mitinge. Vlada Divljan će najverovatnije, nastupiti na završnoj konvenciji “Preokreta”, dok će Bora Đorđević pevati u kampanji DSS-a u unutrašnjosti. Dženan Lončarević nastupiće u kampanji URS-a u nedelju u Sportskoj hali u Pančevu, a i ostale stranke imaju svoje estradne adute.

Vlada Divljan se ponovo pojavljuje u kampanji LDP, ali sa novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predizbornom pesmicom "Ti možeš sve” koja se već vrti po svim dvoranama u kojima tribine drže čelnici "Preokreta”. U pitanju je obrada Kola Portera ("Don’t fance me in”) i snimljena je u malo bržem ritmu od originala, dok novi tekst ima optimističnu poruku. U spotu se, pored Divljana, pojavljuju glumac Bora Todorović, Gile iz "Elektičnog orgazma”, multimedijalni umetnik Kosta Bunuševac, reditelj Boban Skerlić...

U potpuno drugačijem tonu, bez pesme i svirke, u novobeogradskoj hali Sportova u subotu će DSS organizovati predizbornu konvenciju i ujedno obeležiti godišnjicu NATO bombardovanja. Kako nam je otkrio šef izbornog štaba te stranke Milovan Milošević, osim rukovodstva stranke, od poznatih ličnosti jedino će govoriti akademik Kosta Čavoški.

- Politiku ne smatramo folklorom, a danas se teško živi da bismo pravili veselje - objašnjava Milošević.

Hit "Različak”

Izborni slogan DSS - "Različak” hit je na društvenim mrežama. Slogan je osmislila agencija "Inkognito”, odnosno njen vlasnik Nenad Milić. Agencija je ranije radila kampanju DSS kao i za DOS. Zamoljen da objasni zašto se izborni slogan DSS naziva - "Različak”, Milovan Milošević iz DSS kaže: "Različak najavljuje proleće, promenu, razlikuje se, i sav blista!”

Na pitanje da li će u kampanji učestvovati frontmen "Riblje čorbe”, Milošević kaže da će Bora Đorđević kao član stranke nastupiti u kampanji "po nekim mestima u Srbiji, ali ne na velikoj konvenciji u Beogradu”. Veselo će biti na mitinzima URS-a gde će, kao i do sada, za štimung atmosferu pobrinuti Kiki Lesendrić i "Piloti” kao i Haris Džinović, kojima se nedavno priključio i Dženan Lončarević.

- Atmosfera na mitinzima URS-a u Leskovcu, Nišu i Kikindi bila je izvanredna, pa nema razloga da takva ne bude i u Pančevu gde će, ispred URS-a, nastupiti Dženan Lončarević - kažu u URS-u.

U kampanji SNS-a, kako saznajemo, najverovatnije će, kao i do sada, nastupiti članovi stranke harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš sa suprugom Zoricom Brunclik, pevačica Cakana, kao i mnogi drugi. Možda zapeva i kadar Nove Srbije, Nevena Adžemović, jedna od bivših "Modelsica”, koja se nalazi na njihovoj izbornoj listi. U kampanju SNS su se uključili i sportisti. Zamenik predsednika Aleksandar Vučić organizovao je nedavno košarkaški turnir na kome se našao u ulozi trenera, a za njegov tim su igrali Milan Gurović i Vlada Mandić.

Ko će nastupati na mitinzima DS još nije poznato, ali izgleda da će za to ponovo biti Momčilo Bajagić.

U SRS-u su rekli za "Blic” da još ne razmišljaju o muzičkim nastupima u kampanji, mada je poznato da i radikali među članstvom imaju estradne ličnosti kao što je harmonikaš Raka Đokić i glunica Lidija Vukičević.

Povezane vesti: Pokret radnika i seljaka od večeras zvanično u kampanji Dinkić: Žalićemo se RRA zbog neravnopravnog tretmana DSS u Idvoru počela kampanju za pokrajinske izbore Tadić u Užicu: Srbiju čeka puno toga SPS u Zrenjaninu krenuo u kampanju prijemom 1.030 novih članova

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.