Đilas: Vladajuća koalicija u Beogradu dobra i za Srbiju

Izvor: Studio B, 22.Jun.2012, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Vladajuća koalicija u Beogradu dobra i za Srbiju

Zamenik predsednika DS i gradonačelnik Beograda izjavio je u intervjuu Blicu da je koalicija koja je u protekle četiri godine vodila Beograd napravila rezultat koji su građani dobro ocenili i da zato veruje da je to koalicija dobra i za Srbiju.

On navodi da se „svim srcem bori za široku koaliciju DS, SPS-PUPS, URS i LDP", kao i da veruje u nju.

Đilas kaže da građani žele vladu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koja će biti stabilna, i da veruje da tu stabilnost može da obezbedi koalicija koja je sada na vlasti uz LDP. Postoje zakonski rokovi, ali ne vidim nijedan razlog da se ta vlada čiji su osnovni principi usaglašeni, ali i dobar deo programa, ne napravi brzo, ističe Đilas za Blic.

Mislim da se približavamo dogovoru. Ovaj put ne razgovaramo o tome ko će koji resor dobiti i šta će ko da radi, već se insistira na tome da svako snosi odgovornost za svoj deo posla i da se deluje timski, kaže Đilas.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.