Danas (četvrtak 15. mart) tribina URS-a o zapošljavanju

Izvor: KovinEkspres.rs, 15.Mar.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas (četvrtak 15. mart) tribina URS-a o zapošljavanju

Saopštenje za javnost Ujedinjenih regiona Srbije Kovin U četvrtak, 15. marta, sa početkom u 18 h Ujedinjeni regioni Srbije organizuju tribinu „ Zajedno do posla“. Na tribini će govoriti Aleksandar Farkaš, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje u Pančevu, koji će predstaviti mere aktivnog zapošljavanja. Tribina će se održati u Kovinu, u prostorijama Udruženja zanatlija, JNA 3. Pozivamo vas da dodjete, saopštava press služba URS-a.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Održana tribina URS-a “Zajedno do posla”

Izvor: KovinEkspres.rs, 16.Mar.2012, 14:12

Saopštenje za javnost Ujedinjenih regiona Srbije Kovin U četvrtak, 15. marta, pred velikim brojem prisutnih, Ujedinjeni regioni Srbije održali su tribinu „ Zajedno do posla“. Prisutne je pozdravila Ana Novković, pokrajinska poslanica, a Aleksandar Farkaš, direktor Nacionalne službe za...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.