Bujica kritika na račun vlasti (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 20.Jun.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujica kritika na račun vlasti (VIDEO)

Srbiji preti nestašica lekova s jeseni jer odredjene farmaceutske kompanije planiraju da napuste našu zemlju. To je na današnjoj konferenciji za novinare u Nišu izneo narodni poslanik Boško Ristić, najavivši da će se ovim problemom njegov Pokret ,,Zajedno za Srbiju“ u narednom periodu ozbiljno pozabaviti. Na konferenciji se oglasio i bivši lider niškog URS-a a sada predsednik Narodnog pokreta, Branislav Jovanović, poručivši da je Niš u kolapsu zbog nesposobnosti ovdašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << vlasti da započne bilo kakvu investiciju.
Srbija je na dnu globalne lestvice sigurnosti investicija, tvrdi poslanik Boško Ristic, navodeći da upravo tu treba tražiti uzroke problema koji će nas, kako kaže, sustići na jesen.
Ristić je, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Branislavom Jovanovićem, bivšim liderom niškog URS-a a aktuelnim predsednikom Narodnog pokreta Srbije, istakao da Srbija ,,grca“ u pravosudnim problemima jer se određeni predmeti koji se tiču određenih ,,bitnih ljudi“ namerno dovode do zastarelosti. Zbog toga su, dodaje, domaći sudovi u velikim finansijskim problemima, što uz političke pritiske, ozbiljno remeti rad pravosuđa i kreira atmosferu kolapsa. Lider Pokreta ,,Zajedno za Srbiju“ navodi da još nije rešen slučaj prebijanja poslanika iz Niša Blagoja Bradića u aprilu, a nema epiloga ni u slučaju uznemirujućih pro-albanskih grafita u Nišu.
Branislav Jovanović kritikovao je aktuelnu nišku vlast, nazvavši je nesposobnom, jer ni jednog velikog poslodavca nisu uspeli da dovedu.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Kritike na račun prvosuđa i nedostatka investicija

Izvor: juGmedia, 21.Jun.2015, 00:04

NIŠ – Lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu, Branislav Jovanović i potpredsednik stranke Zajedno za Srbiju, Boško Ristić na zajedničkoj konferenciji za novinare  na konferenciji za novinare govorili su o stanju u pravosuđu u Srbiji kao i o manjku investicija u Nišu. „Građani su ometeni u...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.