Beogradska inicijativa i URS predali potpise za izbore na Voždovcu

Izvor: Studio B, 13.Nov.2013, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska inicijativa i URS predali potpise za izbore na Voždovcu

Lista Beogradska inicijativa i Ujedinjeni regioni Srbije predali su potpise za lokalne izbore na Voždovcu, a koordinator Inicijative Zoran Ostojić kaže da je ta lista dokaz drugačije politike, za koju se traži poverenje Voždovčana.

Na našoj listi nalaze se i oni koji su se javili na konkurs za odborničke kandidate, sa svojim programom koji se tiče njihovog kraja, naselja, ali i sa idejama >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za ceo Voždovac, kaže Ostojić.

Član Predsedništva URS i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković kaže da želi da sve ono dobro što se primenjuje u Obrenovcu, bude primenjeno i u opštini Voždovac.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.