Vukčević: Nisam zvao Del Ponte posle hapšenja Mladića

Izvor: Glas javnosti, 01.Jul.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević: Nisam zvao Del Ponte posle hapšenja Mladića

BEOGRAD - Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je danas da nije pozvao bivšu tužiteljku Haškog tribunala Karlu del Ponte u Beograd "na ispijanje vina" nakon što je uhapšen Ratko Mladić.

"To su pisali tabloidi, nije u mom karakteru da likujem nad bilo čijom sudbinom", kazao je Vukčević odgovarajući na pitanja poslanika u Skupštini Srbije.

On je rekao da je bio zadovoljan hapšenjem Ratka Mladića. "Bilo bi nepošteno kada bih rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sam pet godina radio na mestu tužioca, a da nisam zadovoljan hapšenjem", rekao je Vukčević.

Poslanica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta rekla je na današnjoj sednici da bi Vukčevića "trebalo da bude sramota" što je pozvao Karlu del Ponte u Beograd na "ispijanje vina" nakon hapšenja Mladića. Ona je upitala tužioca za ratne zločine "kako se lično osećao kada mu je (tužilac Haškog tribunala) Serž Bramerc čestitao "ispod stola" nakon objavljivanja vesti o Mladićevom hapšenju

Докле више овај,срам га било!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.