Mladić ratni zločinac!? A možda ste Vi droca?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2011, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ratni zločinac!? A možda ste Vi droca?

Gotovo sve TV ekipe danas su pravile ankete na ulicama srpskih gradova pitajući građane šta misle o hapšenju Ratka Mladića. Nekima se desilo da su im upravo novinari tu, na ulici, saopštili vest pa od šoka nisu ni mogli da govore, dok većina građana ipak misli da Mladićevo hapšenje Srbiji neće doneti ništa dobro.

Reakcije građana na vest o Mladićevom hapšenju su najrazličitije, a najmanje je onih koji su se tome obradovali. Dok jedan deo anketiranih smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je u pitanju "viša sila", odnosno nešto što Srbija mora da uradi, drugi su branili generala ističući da je on srpski heroj, a njegovo hapšenje sramota.

Najzanimljiviji odgovor je dao jedan stariji gospodin koji je na potpitanje (konstataciju) novinarke da je Mladić optužen za ratni zločin rekao "Ha! Pa i ja Vas mogu da optužim da ste droca, pa ništa!".

A evo šta misle građani Srebrenice i Trebinja.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mladić ratni zločinac!? A možda ste Vi droca?

Izvor: TvojPortal.com, 26.Maj.2011

/vesti online/ Gotovo sve TV ekipe danas su pravile ankete na ulicama srpskih gradova pitajući građane šta misle o hapšenju Ratka Mladića. Nekima se desilo da su im upravo novinari tu, na ulici, saopštili vest pa od šoka nisu ni mogli da govore, dok većina građana ipak misli da Mladićevo hapšenje...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.