Zbog šale sa saigračem, Portugalac bi mogao da bude žestoko kažnjen

Izvor: 011vodič.com, 02.Okt.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog šale sa saigračem, Portugalac bi mogao da bude žestoko kažnjen

As Mančester sitija Bernardo Silva mogao bi da bude optužen za rasizam od strana FA Engleske. Nema tu ničeg spornog, takve stvari treba da se sankcionišu, ali… U slučaju Portugalca u pitanju je šala sa saigračem i prijateljem, Francuzom Benžaminom Mendijem.
Kvota u kladionici MaxBet na igru dp1 (dupla pobeda) na meču Mančester siti – Vulvrhempton je 1.90.
Njih dvojica se znaju još iz Monaka gde su igrali. Silva se šalio sa svojim najboljim drugom i na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << napisao da Mendi izgleda kao neka čokoladna bombona i još ilustrovao fotografijom.
FA je odmah otvorila istragu i Portugalac ima pravo na žalbu do sledeće srede, inače ce biti osuđen za rasizam i šest mečeva zabrane. On je naravno odmah napisao da se šalio, ali FA je nemilosrdan. Ubrzo je izbrisao sporan tvit, ali na internetu sve ostaje kao dokaz.
Videćemo da li će FA da uzme u obzir da je ovo šala ili će da primeni Drakonsku kaznu za odličnog krilnog napadača “građana”.


The post Zbog šale sa saigračem, Portugalac bi mogao da bude žestoko kažnjen appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.