Za pretnje Vučiću preko tvitera i dva metka - 11 meseci kućnog zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2020, 15:27

Za pretnje Vučiću preko tvitera i dva metka - 11 meseci kućnog zatvora

Viši sud u Beogradu osudio je na jedinstvenu kaznu od 11 meseci kućnog zatvora Beograđanina Dragana Miloševana zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića pretnjama na Tviteru i zbog nedozvoljenog držanja dva puščana metka.

Takođe mu je izrečena i novčana kazna od 10.000 dinara, a nakon izricanja presude u sredu, ukinut mu je pritvor, potvrdila je za Tanjug portparol suda Tatjana Tešić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Njemu je za ugrožavanje sigurnosti predsednika određena kazna od šest meseci zatvora, a za nedozvoljeno držanje metaka, isto toliko, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od 11 meseci.

Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo da ulože žalbu.

Milošev je uhapšen nakon što je u raspravi sa drugim tviterašima početkom maja ove godine uputio pretnje predsedniku Republike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zbog pretnji Vučiću Beograđanin dobio 11 meseci kućnog zatvora

Izvor: Radio 021, 29.Okt.2020

Viši sud u Beogradu osudio je na jedinstvenu kaznu od 11 meseci kućnog zatvora Beograđanina Dragana Miloševa...On je osuđen zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića pretnjama na Tviteru i zbog nedozvoljenog držanja dva puščana metka...Takođe mu je izrečena i novčana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.