Zbog pretnji Vučiću Beograđanin dobio 11 meseci kućnog zatvora

Viši sud u Beogradu osudio je na jedinstvenu kaznu od 11 meseci kućnog zatvora Beograđanina Dragana Miloševa.
Zbog pretnji Vučiću Beograđanin dobio 11 meseci kućnog zatvora
Foto: 021.rs
On je osuđen zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića pretnjama na Tviteru i zbog nedozvoljenog držanja dva puščana metka.
 
Takođe mu je izrečena i novčana kazna od 10.000 dinara, a nakon izricanja presude u sredu, ukinut mu je pritvor, potvrdila je za Tanjug portparolka suda Tatjana Tešić. Njemu je za ugrožavanje sigurnosti predsednika određena kazna od šest meseci zatvora, a za nedozvoljeno držanje metaka, isto toliko, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od 11 meseci.
 
Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo da ulože žalbu.
  • Stanoje

    30.10.2020 10:31
    A ona žena iz Šapca dobila šest meseci zatvora zbog ružnih reči (nepodržavam) upućenih našem predsedniku. Baš me interesuje koliko će dobiti Babićev šofer za saobraćajku na naplatnoj gde je poginula trudna žena. Pošto svi znamo kako je prošao Mitrovićev sin.
  • B

    30.10.2020 09:31
    bumbar
    pretnja bez posledica i gaženje i smrt devojke na pešsčkom prelazu i bežanje sa mesta da li je to isto ako je kazna ista, mads tom kome je prećeno ni dlaka sa glave ne fali
  • Drug Marko

    30.10.2020 08:08
    Samo u Srbiji
    - Za "nedozvoljeno drzanje 2 METKA - 6 meseci zatvora !?
    - A za milionske utaje poreza samo epitet "kontroverzni biznismen" ili "lice odavno poznato policiji" !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija