Ubistvo u LA uoči dodele Gremija

Izvor: Press, 08.Feb.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u LA uoči dodele Gremija

Jedna osoba je ubijena u pucnjavi ispred Saperklaba (Supperclub) u Los Anđelesu, gde je održavana zabava dan uoči dodele Gremi muzičkih nagrada, saopštila je policija.
Najmanje dva osumnjičena otvorila su vatru ispred noćnog kluba u srcu Holivuda u subotu uveče po lokalnom vremenu, saopštila je policija.

Muškarac, čiji identitet nije odmah saopšten, pogođen je i preminuo je od zadobijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rana u bolnici, preneo je AFP.

Za sada niko nije uhapšen, rekla je portparol policije Nurija Vanegas.

Iz Superklaba su na Tviteru prethodno napisali da zabavi prisustvuju reperi Viz Kalifa (Wiz Khalifa), Skulboj Kju (Sćoolboy Q) i Snup Dog (Snoop Dog).

Skulboj Kju i Snub Dog su u konkurenciji za Gremi nagradu za najbolji rep album, zajedno sa Eminemom i Australijancem Igijem Azaleom (Iggy Azalea).

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Los Anđeles: Ubistvo uoči dodele "Gremija"

Izvor: RTS, 08.Feb.2015

Jedna osoba je ubijena u pucnjavi ispred "Superklaba" u Los Anđelesu, gde je održavana zabava dan uoči dodele "Gremi" muzičkih nagrada, saopštila je policija. . Najmanje dva osumnjičena otvorila su vatru ispred noćnog...

Nastavak na RTS...

Ubistvo u Los Anđelesu uoči dodele Gremija

Izvor: Blic, 09.Feb.2015, 00:27

Jedna osoba je ubijena u pucnjavi ispred Saperklaba u Los Anđelesu, gde je održavana zabava dan uoči dodele Gremi muzičkih nagrada, saopštila je policija...Najmanje dva osumnjičena otvorila su vatru ispred noćnog kluba u srcu Holivuda u subotu uveče po lokalnom vremenu, saopštila je policija...Muškarac,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.