Pregažen pešak, vozač pobegao

Izvor: Press, 08.Feb.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregažen pešak, vozač pobegao

Troje pešaka, od kojih je jedan preminuo povređeni su noćas u saobraćajnim nesrećama u Beogradu
Registrovano je i nekoliko tuča, pretežno, alkoholisanih osoba ispred prestoničkih klubova i kafića, saopštila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je ukazala je su u poslednje vreme posebno ugroženi pešaci u Beogradu i navela da je sinoć u 17.46 sati teško povređen pešak na Zrenjaniskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << putu, dva-tri kilometara od Padinske skele. Vozač je pobegao sa lica mesta, a muškarac od 65 godina je preminuo od posledica zadobijenih povreda u Urgentnom centru.

Tokom noći, 1.02 sata u ulici Bore Stankovića, kod skretanja za Makiš, teško je povređen još jedan pešak. Muškarac od 41 godine zadobio je višestruke povrede glave i tela i on je hitno prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

U 5.57 sati na Avalskom putu kod osnovne škole u Ripnju povređen je pešak - žena od 50 godina koja sa istegnućem vrata i povrede levog vramena prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći registrovano je više tuča u beogradskim klubovima i kafićima pretežno teško alkoholisanih osoba. Lekari Hitne pomoći intervenisali su tokom noći ukupno 95 puta od kojih 16 na javnom mestu. 

Macura je posebno ukazala na veliki broj poziva hroničnih bolesnika, pre svih asmatičara i srednjovečnih Beograđana od 40-45 godina koji su imali bolove u grudima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Padinska skela: Pregažen pešak, vozač pobegao

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2015

Troje pešaka, od kojih je jedan preminuo povređeni su noćas u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, a registrovano je i nekoliko tuča, pretežno, alkoholisanih osoba ispred prestoničkih klubova i kafića, saopštila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Macura je ukazala je su u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ubistvo u LA uoči dodele Gremija

Izvor: Press, 08.Feb.2015

Jedna osoba je ubijena u pucnjavi ispred Saperklaba (Supperclub) u Los Anđelesu, gde je održavana zabava dan uoči dodele Gremi muzičkih nagrada, saopštila je policija. . Najmanje dva osumnjičena otvorila su vatru ispred...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.