Los Anđeles: Ubistvo uoči dodele Gremija

Izvor: RTS, 08.Feb.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Los Anđeles: Ubistvo uoči dodele "Gremija"

Jedna osoba je ubijena u pucnjavi ispred "Superklaba" u Los Anđelesu, gde je održavana zabava dan uoči dodele "Gremi" muzičkih nagrada, saopštila je policija.
Najmanje dva osumnjičena otvorila su vatru ispred noćnog kluba u srcu Holivuda u subotu uveče po lokalnom vremenu, saopštila je policija, prenosi Tanjug.

Muškarac, čiji identitet nije odmah saopšten, pogođen je i preminuo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je od zadobijenih rana u bolnici, preneo je AFP.
Za sada niko nije uhapšen, rekla je portparol policije Nurija Vanegas.
Iz "Superklaba" su na Tviteru prethodno napisali da zabavi prisustvuju reperi Viz Kalifa, Skulboj Kju i Snup Dog.
Skulboj Kju i Snub Dog su u konkurenciji za "Gremi" nagradu za najbolji rep album, zajedno sa Eminemom i Australijancem Igijem Azaleom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.