Izvor: Domino Magazin, 07.Jul.2023, 08:40

Twitter će tužiti Metu zbog aplikacije Threads?

Twitter je zapretio da će tužiti kompaniju Meta zbog njene nove aplikacije Threads. U pismu izvršnom direktoru Maku Zuckerberku Twitter iskazuje ozbiljnu zabrinutost da se Meta Platforms (Meta) bavila sistematskim, namernim i nezakonitim prisvajanjem Twitterovih poslovnih tajni i druge intelektualne svojine. “Twitter namerava striktno da sprovodi svoja prava intelektualne svojine i zahteva da Meta preduzme […] The post Twitter će tužiti Metu zbog aplikacije Threads? appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Twitter preti tužbom zbog Threads-a

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Jul.2023

Advokat Aleks Spiro je u pismu naveo da se od „Mete“ zahteva da prestane da koristi poverljive informacije koje su potekle iz Twittera...„Zahtevamo da ‘Meta’ odmah preduzme korake kako bi prestala da koristi bilo kakve poslovne tajne Twitera ili druge visokopoverljive informacije“, navodi...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.