Tviter na nogama: Napali Kejti Peri FOTO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 17:33

Tviter "na nogama": Napali Kejti Peri FOTO

Svečana ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III desila se u nedelju, a najpoznatije muzičke zvezde današnjice održale su koncert u njegovu čast. Jedna od zvanica bila je i Kejti Peri koja je priredila nastup za pamćenje, ali je njena toaleta izazvala burnu raspravu na Tviteru.

Kako prenosi "Dejli mejl", poštovaoci britanske krune, ali i mnogobrojni obožavaoci pop-pevačice nisu bili zadovoljni zlatnom toaletom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju je odabrala za nastup.

Haljina koju potpisuje čuvena dizajnerka Vivijen Vestvud izazvala je pravu polemiku na društvenim mrežama, odnosno, na Tviteru jer svojim dezenom, kako pišu korisnici Tvitera, podseća na slatkiš "Quality Street", prenosi pomenuti britanski tabloid.

"Veoma patriotski od Kejti Peri da se obuče ovako", "Kejti Peri je odala počast Velikoj Britaniji tako što se obukla kao slatkiš Quality Street", bili su samo neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.