Tramp besan na Tviteru: Obama dobio manje glasova i pobedio, treba nam revolucija u Americi! (FOTO)

Izvor: S media, 07.Nov.2012, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp besan na Tviteru: Obama dobio manje glasova i pobedio, treba nam revolucija u Americi! (FOTO)

"Ovi izbori su totalna sramota i mi nismo demokratska zemlja", napisao je milijarder Donald Tramp na Tviteru nakon što je saznao da je Barak Obama reizabran za predsednika Amerike.

Tramp je besan jer je u jednom trenutku izgledalo da je Mit Romni dobio više glasova običnih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << glasača, ali zbog specifičnog načina glasanja, Obama ima više elektorskih glasova, što je bilo najvažnije za pobedu.

"Moramo da se đavolski borimo i zaustavimo ovu nepravdu, svet nam se smeje", napisao je između ostalog Tramp.

(S media)

FOTO: AP/Beta

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Donald Tramp: Izbori su totalna prevara i lakrdija

Izvor: Blic, 07.Nov.2012

Izbori su totalna prevara i lakrdija, rekao je Donald Tramp, američki tajkun, nakon saopštenja da je predsednik Barak Obama dobio većinu elektorskih glasova. ..Donald Tramp je nezadovoljan uspešnom kampanjom predsednika i činjenicom da mu je ona donela drugi mandat. Milijarder i učesnik rijalitija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.