Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traković: Na jednoj strani ja a na drugoj mafija koja ima državu

GRAČANICA

Srpska političarka sa Kosova i Metohije Rada Trajković je večeras ovako na tviteru reagovala na uživo obraćanje predsednika Srbije Aleksnadra Vučića na temu kosovskih izbora.

“Od kada predsednik Srbije objavljuje rezultate kosovskih izbora?

Izgleda da je režim ove izbore doživeo kao konačni obračun sa građankom “Radom Trajković” Na jednoj strani ja a na drugoj mafija koja ima državu… Ravnopravna borba, onako “junačka” >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Nije uticaj Srbije na KiM “maligan” već uticaj tebe, tvoje izdajničke politike i tvoje kriminalne bande

Moji KiM Srbi, uspavani hodate ka provaliji. Probudićete se uskoro u padu al’ biće kasno. “Državni posao” vam tad neće poslužiti kao “padobran” nit doneti spas

I na kraju, poruka svim slobodnim ljudima koji su nam danas uprkos užasnim pritiscima dali svoj glas: hvala vam na hrabrosti i viziji nekog drugačijeg Kosova i Metohije! Vredni ste borbe! Nastavljamo bitku!”

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.