Tipsarević na Tviteru: Gde je ta bučna srpska publika?

Izvor: Blic, 05.Dec.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević na Tviteru: Gde je ta bučna srpska publika?

Srpski teniser Janko Tipsarević podržao je na svojoj Tviter stranici pisanja inostranih novinara sa Dejvis kupa koji su izrazili čuđenje oko prilično tihe srpske publike u Areni.

Inostrani mediji su nedeljama pre finala pompezno predstavljali srpske navijače, dok su francuski listovi pisali o mogućoj negostoljubivosti i provokacijama sa tribina. Anketa
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Da li je Janko Tipsarević u pravu što proziva srpsku publiku?

Da, previše je pozera, a premalo buke. Francuzi su bučniji od nas

Ne, bolje da je u petak bolje odigrao. Publika bi bila glasnija

snimam...

radim...

Glasaj

Glasaj Rezultat

$(document).ready(function(){ $(".poll-buttons").slideDown('fast'); });

Dogodilo se upravo suprotno - ovdašnja publika ne samo što je pokazala da ume da ceni i poštuje protivnika, već je i u većem delu dosadašnjeg finala podbacila u odnosu na 1.400 francuskih simpatizera na tribinama.

O tome i pišu inostrani novinari na stranici Dejvis kupa, što se može pročitati ovde.

Tipsarevića je zabolelo što je u prvom meču protiv Gaela Monfisa Beogradska Arena bila poluprazna i što u trenucima pada u njegovoj igri, nije bila adekvatna podrška sa tribina, poput one koju je dobijao Francuz od njegovih navijača.

Na slabiju podršku sa tribina u odnosu na očekivanu, indirektno su se žalili i drugi reprezentativci, kao i selektor Bogdan Obradović, dok je Nebojša Višković u svom blogu na Blicsportu naglasio da je bila greška što su domaći organizatori najakustičnija mesta u dvorani dali upravo gostima.

Iako su na svim konferencijama za štampu srpski teniseri apelovali na publiku da bude glasna koliko god je to moguće, do sada se to nije dogodilo.

Čak šta, jedan broj gledalaca ni ne zna ni za osnovnu tenisku kulturu koja nalaže da nema šetkanja tokom igre ili pred izlazak igrača na teren, kao i da se ne sme zviždati, vrištati ili povikivati bilo šta pred servis domaćeg ili gostujućeg tenisera.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.