TRENING PORTUGALACA Kako protiv Ronalda i šampiona Evrope? (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENING PORTUGALACA Kako protiv Ronalda i šampiona Evrope? (VIDEO)

Dan pred spektakl na našem najvećem stadionu (subota, 20.45), fudbaleri Portugalije imali su trening. Dobro raspoloženi, evropski šampioni osetili su travu Marakane.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Portugalije je 3.50. Meč se igra u subotu od 20.45 na Marakani.
Opušteno, imali su lakši trening, a u centru pažnje, naravno bio je Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. As Juventusa je “u krugu” pikao loptu, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koja ga uvek sluša.
Ronaldo u centru pažnje pic.twitter.com/s4yaxPh3Ys
— zeljko mutavdzic (@zex_78) September 6, 2019
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Podsetimo, prošle jeseni na startu kvalifikacije za EP 2020. godine, Portugalija i Srbija na “Lužu” su odigrali bez pobednika – 1:1. Taj susret Ronaldo neće po dobrom da pamti jer se u finišu povredio i posle toga je pauzirao dve nedelje.
Obe selekcije loše su startovali u kvalifikacijama, pa je ovaj meč bitan, možda i presudan i za šampiona Evrope, ali i za “orlove”. Na klupi reprezentacije Srbije debitovaće Ljubiša Tumbakovića, koji je zamenio Mladena Krstajića posle bruke i poraza od Ukrajine sa 5:0.
Osim titule na EP 2016. godine u Francuskoj, Portugalci su i šampioni Lige nacija, debitantskog takmičenje po okriljem UEFA koje je startovalo prošle godine.
Evropski šampion u Beogradu pic.twitter.com/GDYVbgBQUX
— zeljko mutavdzic (@zex_78) September 6, 2019
Portugalci imali trening pred subotnji spektakl na našem najvećem stadionu pic.twitter.com/dWHXqhworh
— zeljko mutavdzic (@zex_78) September 6, 2019


The post TRENING PORTUGALACA Kako protiv Ronalda i šampiona Evrope? (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Puna Marakana čeka šampiona Evrope

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Stadion “Rajko Mitić” trebalo bi da bude pun za utakmicu koju će fudbalska reprezentacija Srbije igrati protiv Portugalije u subotu (20.45). Fudbalski savez Srbije je objavio da je do sada prodato 41.000 ulaznica. U prodaju je pušteno 45.000.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.