Što me prokle majko:Ko je Stanija, ko droca, ko narkoman i peder?

Izvor: NaDlanu.com, 22.Avg.2012, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Što me prokle majko:Ko je Stanija, ko droca, ko narkoman i peder?

Počeo još jedan rat na Tviteru. Svim raspoloživim oružjem pucaju s jedne strane Saša Vidić i sa druge strane Soraja i Stanija.

Napad je početkom nedelje počeo Saša Vidić: " Imaju li ove dro*e starlete roditelje na ‘zemlji’, ne u ‘zemlji’", pitao je Vidić.Pošto Soraja predstavlja Srbiju na Ibici, Stanija Dobrojević je bila raspoložena da stane u odbranu svoje profesije.- Svaka majka želi samo jedno kada >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ima sina, a to je da nije narkoman i pe*er. To je sve što bi i moja majka rekla Sašinoj – rekla je Stanija.Anastasija Buđić se nada da će Vidić, možda ovako uspeti da proda neku " svoju krpicu". A narkomani i homoseksualci se još nisu oglasili...

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.