Stigli smo do haosa i okupacije

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 07:47

"Stigli smo do haosa i okupacije"

Bivši specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Kosova i Srbije Ričard Grenel kazao je da smo "prešli put od mira i napretka do haosa i okupacije".

On je to rekao nakon što su jutros pripadnici Kfora opkolili zgrade opština na severu.

Grenel je na Tviteru u objavi pod naslovom "najnovija vest" podelio snimak ispred zgrade opštine u Leposaviću gde je razvučena bodljikava žica i gde se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veći broj pripadnika Kfora.

"NATO trupe zauzele zgrade na Kosovu. Američke trupe i američki novac. Prešli smo put od mira i napretka pod Trampom do haosa i okupacije pod Bajdenom. Bajden je tako slab", naveo je Grenel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grenel se oglasio: NATO trupe zauzele zgrade na KiM!Od mira i napretka došlo se do haosa i okupacije

Izvor: 24sedam.rs, 29.Maj.2023

U svojoj Tviter objavi pod naslovom "najnovija vest" Grenel je podelio snimak ulice u kojoj se nalazi zgrada opštine u Leposaviću na kojem se vidi razvučena bodljikava žica

Nastavak na 24sedam.rs...

"NATO TRUPE ZAUZELE SU ZGRADE NA KOSOVU" Grenel objavio "najnoviju vest" - došlo je do haosa i OKUPACIJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Oglasio se Ričard Grenel...Ričard Grenel, bivši specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog tzv. Kosova i Srbije poručio je jutros na svom Tviter nalogu da se na KiM od "mira i napretka došlo do haosa i okupacije"...- NATO trupe zauzele su zgrade na Kosovu. To su američke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.