Sterling: Ubiće me ovaj VAR

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterling: Ubiće me ovaj VAR

Napadač Mančester sitija Rahim Sterling nezadovoljan je pošto mu je još jedan gol poništen posle pregledavanja VAR snimka.

Sterling je zatresao mrežu Čelsija pred sam kraj susreta, ali je posle pregledavanja snimka utvrđeno da je Sterling imao minimalnu prednost u odnosu na Kurta Zumu.

Otuda je sudija Martin Etkinson poništio gol Sterlinga, ali to nije uticalo na krajnji ishod pošto je Siti pobedio sa 2:1 golovima Kevina de Brujnea i Rijada Mahreza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Sterling se kasnije oglasio na Tviteru.

"Srećan sam što sam popravio svoj rekord golova koje mi je VAR poništio. Dođalova, ubiće me ova stvar, brate", poručio je Sterling.

Sterlingu je prošle godine poništen gol u meču Lige šampiona sa Totenhemom, kao i na startu ove sezone protiv Vest Hema.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.