Slovenački Httpool nakon Twitter-a partner i sa LinkedIn-om

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Sep.2015, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački Httpool nakon Twitter-a partner i sa LinkedIn-om

Httpool sa oduševljenjem najavljuje sklapanje partnerstva sa kompanijom LinkedIn koja je slovenačku kompaniju imenovala za ekskluzivnog zastupnika oglasnog prostora na području 17 država srednje i istočne Evrope

Uz Sloveniju i Rusiju, partnerstvo uključuje i Grčku, Albaniju, Mađarsku, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Slovačku, Makedoniju, Rumuniju, Srbiju, Ukrajinu, Letoniju, Estoniju te >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Litvaniju. Agencije i oglašivači odsad će pomoću Httpool-a moći u potpunosti da iskoriste prilike koje nudi LinkedIn.

Želeli smo da proširimo svoje usluge te oglašivačima u regionu da omogućimo da se još više povežu s našim aktivnim poslovnim korisnicima na tržištima srednje i istočne Evrope. Za ekskluzivnu saradnju sa Httpool-om odlučili smo se zbog jake geografske prisutnosti kompanije na svim spomenutim tržištima, ali i zbog njegovih referenci, poručio je Fredrik Bernsel, direktor prodaje regiona EMEA u LinkedIn-u.

Oduševljeni smo prilikom koju nudi saradnja s LinkedIn-om što u potpunosti odgovara našoj „cross-channel“ poziciji. Zapravo, Httpool će kroz partnerstvo svojim oglašivačima omogućiti pristup ekskluzivnoj mreži poslovnih korisnika i oglašivačkim prilikama s jednoga mesta, dodaje Aljoša Jenko, osnivač i direktor grupe Httpool.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partnerstvo Httpool-a i Linkedin-a

Izvor: B92, 30.Sep.2015

Httpool je angažovan od strane LinkedIn-a kao ekskluzivni partner u prodaji oglasnog prostora u centralnoj i istočnoj Evropi. Brendovi i marketinške agencije sada mogu blisko da sarađuju sa lokalnim timovima kako bi na najoptimalniji način iskoristili oglasni potencijal Linkedin-a...Zemlje podržane...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.