Skandalozan potez Prištine: Šef kabineta Vjose Osmani traži sankcije protiv Vučića

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 07:58

Skandalozan potez Prištine: Šef kabineta Vjose Osmani traži sankcije protiv Vučića

Priština -- Šef kabineta predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani Bljerim Velja traži sankcije protiv Vučića zbog nedavne izjave da će nešto iz sporazuma primeniti, a nešto ne.

Velja je na Tviteru podelio snimak gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na RTS-u kada govori o primeni evropskog sporazuma o Kosovu.

"Vučić na RTS-u Srbije o primeni sporazuma sa Kosovom: Neke delove (sporazuma) ćemo implementirati, a druge ne. Jasno sam stavio do znanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta neću primeniti. Jasna kontradikcija sa usaglašenim i stavom EU. Sankcije bi trebalo da slede", napisao je Velja na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U PRIŠTINI: Šef kabineta lažne predsednice traži sankcije za Vučića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023

Predsednik Vučić je jasno povukao crvene linije, što je svima jasno rekao, pa sada iz lažne države kukaju "kako to Vučić ne želi da nam preda Kosovo, kaznite ga"...Šef kabineta predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani Bljerim Velja traži sankcije protiv Vučića zbog nedavne izjave da će nešto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.